Over ons

Een internationaal project als ultieme voorbereiding

Om het actieterrein van de Vlaamse cleantech-kmo’s te helpen uitbreiden naar China, startten de Vlaamse provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen, samen met Flanders Investment & Trade en Cleantech Flanders het 'Cleantech Route China'-project. De provincies hebben door hun diepgewortelde contacten bij de Chinese lokale overheden een sterke vertrouwensband opgebouwd en ook Flanders Investment & Trade heeft Vlaams economisch vertegenwoordigers ter plaatse die over een uitgebreid professioneel netwerk beschikken, zowel bij overheidsinstanties als in de privésector.  Door de handen in elkaar te slaan, krijgen de Vlaamse bedrijven unieke ondersteuning om de lokale markt te verkennen en zaken te doen met Chinese partners.  

Om het Vlaamse ondernemerschap grondig te stimuleren, lanceerde Cleantech Route China een best practices-brochure. Boordevol ervaringen, inzichten en tips van doorwinterde ondernemers, vormt deze brochure de beste leidraad voor Vlaamse cleantechondernemers met ambities in China.  

Aanvullend op de brochure biedt deze website extra informatie en achtergrond voor al wie meer wil weten over duurzame totaaloplossingen en ondernemen in China.

Meer lezen? Download de brochure.
 

Partners